Vrei să ai sânii sănătoși și frumoși? Elimină aceste 3 convingeri negative care te îmbolnăvesc
Sânii frumoși și sănătoși ca în reviste sunt visul oricărei femei, iar pentru a-i avea este nevoie și de o gândire corespunzătoare. Sânii reprezintă
feminitatea şi seducţia. Apariţia sânilor echivalează cu faptul de a deveni femeie. De multe ori sunt admiraţi în mod exagerat, iar acest lucru provoacă o mulţime de reacţii în cazul femeilor, este posibil ca unele să se simtă ruşinate sau să se simtă stânjenite.
În continuare, nutriționistul ZODIACOOL vă prezintă 3 convingeri negative care îmbolnăvesc și care ne îndepărtează de visul de a avea sânii perfecți.
Convingerile negative ne blochează emoțiile.
1. Convingerea că cei din jur ne judecă după forma și mărimea sânilor
Sânii sunt un simbol al frumuseţii materne și feminine. Ei arată dacă există echilibru în viaţa noastră între capacitatea de a da şi a primi. De aceea, când îi acceptăm așa cum sunt, ei ne fac să ne simțim creative în toate aspectele vieţii noastre. Ei ne arată dacă există armonie între partea noastră rațională și cea afectivă.
Nu ar trebui să ne pese de ceea ce cred alții despre sânii noștri, ci să apreciem fiecare dintre noi ceea ce avem de la mama natură, pentru a preveni durerile de sâni. Dacă ne oferim mai multă iubire, cu sigurantă că vom putea să oferim şi celorlalţi mai multă iubire, într-un mod simplu.
2. Convingerea că dacă ne simțim admirate pentru sânii noștrii, vom atrage în mod automat recunoştinţa celor din jur
Femeile care au sânii foarte mari s-ar putea să se fi simțit încă din adolescență obligate să joace rolul mamei faţă de ceilalţi, pentru a se simţi iubite. În realitate, nu este exclus ca ele să trăiască cu frica de a nu fi respinse, abandonate, și au nevoie de mai mută iubire maternă.
Femeile care au sânii mici este posibil ca în adolescență să nu fi avut suficientă încredere în capacitatea lor de a deveni mame, iar în prezent să facă eforturi mari pentru a demonstra că pot face acest lucru.
În ambele cazuri, atitudinea care ar trebui adoptată în prezent ar fi aceea de a începe să credem că merităm tot ceea ce este mai bun, ignorând resentimentele din trecut, pentru a nu se ajunge la boli ale sânilor (cancer).
3. Convingerea că nu mai suportăm situațiile cu care ne confruntăm în viața noastră
Această convingere este periculoasă, poate conduce la mastită, o inflamație dureroasă ce poate să apară în timpul alăptării. Femeile care se confruntă cu această afecțiune ar trebui să se observe dacă nu cumva sunt prea critice cu ele însele sau dacă nu cumva se autopedepsesc pentru eșecurile din viața lor și lasă frustrările să se acumuleze.
Soluția în acest caz ar fi să ne acceptăm valoarea, conștiente fiind de faptul că nu este necesar să demonstrăm nimic, nimănui.
Dacă ne respectăm corpul şi avem încredere în potenţialul nostru feminin, putem crea viaţa pe care o dorim şi redobândi o sănătate perfectă.
Sursa articol: Jacques Martel
Autor: Maria Astra, publicat la data 07.06.2019
Taguri: dragoste
ÎNSCRIE-TE PENTRU A OBȚINE
10% WELCOME GIFT
LA ORICE COMANDĂ!